• Brida ROSTA tip BR (Accesorii)
  • Rubber suspension units type BRFisa tehnica
 
Modulele ROSTA vor fi conectate la componentele/structurile masinii prin intermediul bridelor standard si al bratarilor. Conexiunile sudate relevante vor afecta (supraîncalzire) inserturile din cauciuc si vor deteriora întreg dispozitivul de suspensie! Bridele sunt livrate separat, fara suruburi. Acestea sunt standardizate pentru a se potrivi exact pentru fixarea si pozitionarea unitatilor de suspensie ROSTA tip DR-S, DR-A si DR-C fara sudura. Pentru unitatile mai lungi sunt recomandate doua sau mai multe bride. Bridele sunt vopsite.

 

  • Brida ROSTA tip BK (Accesorii)
  • Rubber suspension units type BKFisa tehnica
Modulele ROSTA vor fi conectate la componentele/structurile masinii prin intermediul bridelor standard si al bratarilor. Conexiunile sudate relevante vor afecta (supraîncalzire) inserturile din cauciuc si vor deteriora întreg dispozitivul de suspensie! Bridele sunt livrate separat, fara suruburi. Acestea sunt standardizate pentru a se potrivi exact pentru fixarea si pozitionarea unitatilor de suspensie ROSTA din cauciuc modelele DK-S si DK-A prin intermediul fortei de frecare create de brida dubla bulonata. Pentru unitatile mai lungi sunt recomandate doua sau mai multe bride. Bridele sunt vopsite.

 

  • • Bratara ROSTA Tip WS (Accesorii)
  • Rubber suspension units type WSFisa tehnica
Modulele ROSTA vor fi conectate la componentele/structurile masinii prin intermediul bridelor standard si al bratarilor. Conexiunile sudate relevante vor afecta (supraîncalzire) inserturile din cauciuc si vor deteriora întreg dispozitivul de suspensie! Aceste bratari multifunctionale fac posibil? o conexiune usoara prin filetare pe profilurile patrate interioare ale unitatilor de suspensie din cauciuc ROSTA, modelele DR-A, DK-A si DO-A (ca si o fixare în carcasa a dispozitivelor întinzatoare tip SE). Baza sectiunii unghiulare poate fi pozitionat? în ambele directii si ofera împreuna cu diferite bride mai multe posibilitati de combinare a ansamblului de elemente. Bratarile sunt vopsite.