Suport oscilant ROSTA Tip HS..

Oscillating mountings type HS

Fisa tehnica

 

. . . pentru suportul jgheaburilor de evacuare si sitelor suspendate.

Suporti oscilanti ROSTA Tip AB si-au dobândit un bun renume ca suporti pentru cutii sita în tehnologia de sortare datorita efectului ridicat de izolare, nivelului ridicat de stabilitate laterala, securitate în cazul supraîncarcarii si rezistenta ridicata la coroziune.

Din ratiuni legate de procesare, aproximativ 20% din toate sitele si jgheaburile de evacuare au suporti suspendati sub buncarele de material si arborii de contorizare. Suporti oscilanti ROSTA Tip AB sunt adesea folosite pentru asamblarea acestor unitati vibratoare, întrucât o masina de sortare suspendata poate fi conectata direct la silozuri si buncare folosind suporti AB fara a necesita organizarea unor constructii complicate de basculare.

Totusi, pâna în acest moment efectul de separare rezultat de la suporti oscilanti model AB cu unitati suspendate vibratoare a fost mai putin eficient, în special deoarece suporti, care au fost proiectati pentru solicitare la compresie, sunt în mod considerabil mai rigide în sarcini de tractiune, cu brate de ghidaj larg deschise.

Noi suporti HS (Hange-Sieb/site suspendate) au o geometrie a bra?elor de ghidaj proiectata pentru sarcini de tractiune. Cu încarcatura ideala, frecventa proprie a acestei suporti se reduce de la 5.5 Hz anterior la numai aproximativ 3.5 Hz, ceea ce garanteaza un efect de separare > 97%.

Suporti HS sunt acum disponibile pentru valori de sarcin? enumerate mai jos:

HS 27 pentru sarcini de tractiune de 500 – 1,250 N
HS 38 pentru sarcini de tractiune de 1,200 – 2,500 N
HS 45 pentru sarcini de tractiune de 2,000 – 4,200 N
HS 50 pentru sarcini de tractiune de 3,500 – 8,400 N
HS 50-2 pentru sarcini de tractiune de 6,000 – 14,000 N

Beneficii ale clientilor la folosirea suportilor oscilanti ROSTA tip HS
– Instalare directa sub buncare = fara necesitatea unei constructii complicate de basculare
– frecventa proprie scazuta a suspensiei = vibratii reziduale mici în structura silozurilor si a cladirii
– Stabilitate laterala ridicata = derulare scurta, controlata si sigura a masinii vibratoare